Nieuwe webshop!

Gulden sticker 2 - meer waarde voor je geldDees avond, na wat strubbelingen tijdens een eerste installatie, is de webshop Welcome to the GuldenShop up and running zonder foutmeldingen. Door wat foutjes in de database werden niet alle pagina’s (direct) weergegeven. Maar genoeg technisch gezever….

In deze webshop kan je allerlei leuke, lekkere, aparte, nerdy, oldskool, coole, vaak tweedehands spullen kopen en betalen met Gulden ! Zie het als een soort garage-sale maar dan online, we zijn dus geen bedrijf, we verkopen spullen als particulier. Het gaat er ons niet om grote winsten maken maar met de opbrengsten van de verkoop betalen we de kosten van de hosting van de webshop en gebruiken we winst om leuke Gulden projectjes op te starten.

Gulden projectjes ? heb ik iets gemist? nou…. een beetje misschien. We promoten graag de Gulden en hebben in de afgelopen maanden als wat leuke/mooie Guldenstickers laten maken en verkocht! zo kan iedereen de Gulden mee helpen te promoten. We verkochten deze stickers via een webshop maar die was niet echt Gulden-style maar deze is dat zekers! Gulden Only. Zo check deze shop regelmatig en ik zou zeggen: laat de Guldens rollen!


Share This: